Підписатися на RSS

Щедрий вечір, добрий вечір!

Український народ багатий на національні обряди та традиції. Найважливішими традиціями Старого Нового року є щедрування і посівання. Ми вирішили приєднатися до цієї прекрасної традиції.

12 січня 2018 року вихованці ДНЗ № 28 «Горобинонька» організували справжній Різдвяний вертеп. Він є невід’ємною частиною свят — веселе різдвяне дійство з піснями-колядками, щедрівками, жартами, короткими виставами з участю Меланки, Кози, Господині та Лікаря. Юні артисти з великим сумлінням поставилися до вистави, слід зазначити талановиту гру усіх її учасників. Жваво й бадьоро, діти створювали різдвяний настрій. Щедрували, бажали всім присутнім міцного здоров`я, добробуту, достатку, процвітання і злагоди у родинах, а наприкінці, звісно ж, відбулося посипання житнім зерном.

Не забули ми привітати з Різдвом та Щедрим вечором і наших шефів – працівників УТОСу, які завжди з нетерпінням чекають малих колядників.

За гарні щедрівки господарі віддячили всіх дітей смачними ласощами. Та що ті ласощі в порівнянні з тими позитивними емоціями, що переповнювали кожну дитячу душу. Цей позитив вони понесли у свої домівки, щоб іскорками добра освітити та зігріти серця своїх близьких та рідних.

/Files/images/schedrvki_2018/12.JPG

/Files/images/schedrvki_2018/14.JPG

/Files/images/schedrvki_2018/03 - копия.jpg

/Files/images/schedrvki_2018/04.jpg

/Files/images/schedrvki_2018/05.jpg

/Files/images/schedrvki_2018/07.jpg

/Files/images/schedrvki_2018/08 - копия.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.