Підписатися на RSS

Тиждень родини та День матері

День матері традиційно відзначають у другу неділю травня. у 2020 році свято припадає на 10 травня.

Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.

В рамках Тижня родини педагоги дошкільного навчального закладу № 28 «Горобинонька» спільно з батьками організували тематичні дні та низку заходів, приурочених до Дня матері. Знайомили дошкільників із творами художньої літератури на тему: «Сім’я», «Родина», із прислів’ями та приказками про маму, сім’ю, вивчали вірші та пісні про маму. Переглядали мультфільми згідно теми. Обговорювали з дітьми, яка роль мами та інших членів родини в житті кожного з нас. Дали змогу дошкільникам проявити свої творчі здібності: намалювати, змайструвати об’ємну листівку з квітами тощо. Приємно, що на прохання про допомогу відгукнулися татусі, які взяли активну участь у виготовленні малечею подарунків для матусь.

А також дітлахи отримали задоволення від приємного та корисного дозвілля – гри у шашки, влаштувавши сімейні турніри із цієї захопливої гри!


Галерея "Тиждень родини"

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.